Mat & drikke

På Villa Dorothea kan vi friste med herlig vegetar- og veganske måltider tilberedt av våre kokker. Vi gleder oss til å gi deg og dine gjester en kulinarisk opplevelse basert på friske og økologiske råvarer. Drikkevann, te, kaffe og frukt er tilgjengelig hele dagen til alle våre gjester. Økologisk vin tilbys ved ønske av kursholder.

Utover dette finnes det ett bredt utvalg av lokale matbutikker og restauranter som absolutt er verdt et besøk i løpet av deres opphold hos oss.

Fasiliteter

Villa Dorothea består av hele 4 avdelinger.

I avdeling 1 finner vi kjøkken, felles stue, spisestue samt 2 soverom med egne bad. Her finner du også vår lille butikk samt resepsjon.
Avdeling 2 inkluderer yogarom, 4 soverom og 2 bad. Utgang til stor terrasse.
Avdeling 3, også kalt speilhuset har 4 soverom og 2 bad.
Avdeling 4, eller slottet er vårt lærerrom som består av 2 soverom, stue, lite kjøkken og ett bad. Under lærerdelen er det 2 soverom og bad til deltagere på kurs.
Avdeling 5, også kalt palmen består av 1 soverom og 1 bad.

I tillegg til dette kan vi friste med eget saltvannsbasseng, og gratis Wi-fi til alle våre gjester. Se også vår butikk med salg av yogaklær og smykker. Det er et flott turterreng i umiddelbar nærhet.

Soverom

Villaen består av 15 vakre og luftige soverom, 2 rom for lærere og assistenter i egen bolig, og 13 soverom for deltakere. Totalt er det plass til 24 deltakere og 2 lærere.

Vi tilbyr 10 dobbeltrom, 3 enkeltrom. Alle senger har Norske dundyner og puter som sørger for optimal sovekomfort. Deltakere og lærere vil få utdelt 1 morgenkåpe, 2 bådehåndklær, og 2 håndklær per uke.

X