Om oss

Vi i Team Mediyoga Norge hadde lenge snakket om at vi skulle hatt et sted for våre retreater. Jeg begynte derfor å se litt rundt i området Costa Blanca i Spania. Der jeg er godt kjent, og området har gode flyforbindelser med Scandinavia.

En fin dag i februar 2016 sitter jeg på flyet hjem fra Alicante etter et møte. Jeg tar opp min iPad og gjør et søk, og det første jeg får opp er Villa Dorothea. Dette så perfekt ut, og prosessen begynner. I oktober 2016 er vi glade eiere av Villa Dorothea Retreat.

Historien bak

Dorothea og hennes mann, et ektepar fra Tyskland, kjøpte eiendommen i 1998. De forelsket seg i beliggenheten og de rolige omgivelsene og startet byggingen av de vakre husene som er der i dag. De døde av alderdom for noen år tilbake. De som besøker stedet, vil se og oppleve at hele eiendommen er preget av Dorotheas kreative hånd og smak. Hun var en feminin og glad person, hadde humor og var elegant. Hun elsket det vakre rund seg.

Velkommen inn i Dorotheas Verden!

Bo på Villa Dorothea

Velkommen til ett herlig og forfriskende opphold her på Villa Dorothea. Opplev fantastiske dager fylt med varme og energi i vårt luksuriøse og innbydende retreat midt i Orxeta. Bli med på ett av våre yogakurs eller lei Villa Dorothea til ditt neste event. Med overnatting for inntil 25 personer, eget saltvannsbasseng og muligheter for leie av kjøkkenpersonell kan vi tilby deg og dine gjester ett avslappende og spennende opphold.

Kulinariske opplevelser av vårt personell

Villa Dorothea kan friste med spennende og organiske vegetarretter som definitivt vil falle i smak. Vi tilbyr sunne og friske retter til våre besøkene, fulle av spennende og gode smaker. Våre 2 faste huskokker sørger for energiboost og latterfulle dager her på Villa Dorothea.

Kursoversikt

Vi holder jevnlige kurs og seminarer hos oss på Villa Dorothea, med alt fra opplæring til fine vandringsturer i vakker natur. Vi tilbyr også utleie til andre som ønsker å holde kurs i våre lokaler. Dersom du holder egne kurs, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for booking.

Meld deg gjerne også på vårt nyhetsbrev.

Villa Dorothea
Villa Dorothea
X