june, 2022

25junallday02julalldayLivsfokus-retreat25. juni -2. juli 2022

more

Event Details

Støtt deg selv gjennom livet ved å holde fokus på skapende tanker og spirituell disiplin.

 Journal – inspirasjon – visualisering – meditasjon – affirmasjon – livstransformasjon.

Denne uken lærer du hvordan du enkelt omprogrammerer deg selv til høyere frekvenser sånn at du kan manifestere fra din skaperkraft det livet du lengter etter.

Oppdag hvordan du enkelt omprogrammerer deg til nye vaner, ny oppfatning av deg selv og livet og handlinger i nye vibrasjoner sånn at du kan skape deg et liv fra hjertekraft og frihet.

Jeg gleder meg til at vi sammen skaper ditt krystallklare livsdesign denne uken som fylles med gode samtaler, nye vennskap, felles interesser, fjellturer, meditasjon, journalskriving og en helt ny måte å se deg selv og livet på.

I vakre omgivelser hos Villa Dorothea i Spania inviterer Livsfokus til retreat som gir deg inspirasjon og energipåfyll til å leve ut din unikhet!

Overflod og livskraft er to viktige faktorer som hjelper oss med å ta valg som gir oss et skreddersydd og balansert liv. En hverdag som gir næring til sjelens unike livsdesign. Under alle lagene av gamle vaner og oppfatninger av oss selv og livet finner vi overfloden og livsgleden vi alle bærer på.

Når vi renser ut gamle minner, mønster og oppfatninger om oss selv og livet hjelper vi vår naturlige overflod til å bryte gjennom i livet vårt. Den vibrasjonen vi tillater oss å leve i trekker vi også til oss mer av. Vi har hele tiden en dialog med universet, og ved å forløse lavt vibrerende tanker og følelser vil vi snu dialogen fra negativ til positiv.

Solfylte dager med fokus på inspirasjon til å leve ut vår unikhet. Kjenne på roen, balansen, energipåfyll og tilstedeværelsen som meditasjon, essensielle oljer, ren mat, saltvann og sol gir oss. Føle hjertekraften flyte fritt når vi vandrer på en av etappene til Pilegrimsveien mot Santiago. Kjenne på tilhørigheten vi åpner for sammen med likesinnede.

Det blir magiske dager i Orxeta – Spania der Villa Dorothea gir oss roen vi trenger for å lande og kjenne på hjertekraften og overfloden vi bærer på.

Livsfokusmetoden.

Gjennom 14 år har jeg studert min egen spirituelle verden i tillegg til å hatt æren av å bli kjent med mine kunders spirituelle verden, og gjennom denne visdommen har jeg skapt Livsfokusmetoden som gir deg dyp forståelse for hvordan du kan skape et kraftfullt og fritt liv ved å forene den spirituelle og fysiske verden.

Våre gamle vaner og begrensninger ligger i vår underbevissthet og påvirker tankene, følelsene, valgene vi tar, relasjonene våre, oppfatningen av oss selv og selve livet i sin helhet.

For at vi skal kunne ha et liv der vi kan leve ut vårt fulle potensiale må vi forløse gamle minner og følelser som vi bærer på i vårt energisystem. Disse gamle energiene gir ingen næring, og skaper blokkeringer i energiflyten vår. Det skaper følelsen av å være litt fanget i eget liv, og vi går på autopilot gjennom livet.

Du har kanskje hatt følelsen av å stå på stedet hvil, gå rundt i ring eller aldri klare å bryte gjennom til det livet du lengter etter? Dette er typiske tanker vi har når vi bærer på gamle minner og følelser.

Ved enkle teknikker lærer du hvordan du selv kan starte en emosjonell healing sånn at energien din stiger, og du kan vibrere i høyere frekvenser der magien i livet kommer inn.

Magien i livet starter gjennom emosjonell healing. Gjennom meditasjon, essensielle oljer, ren mat, gode samtaler og bevegelse starter du denne prosessen i Spania! Emosjonell healing i de vakreste omgivelser. Er du klar?

Livets alkymi.

I stillhet finner du gleden du har glemt, sorgen du ikke turte å kjenne på, latteren som ga livet ditt mening, sinnet fra urettferdighet, nytelsen av å være elsket og frykten for ikke å være bra nok.

Alt det du finner gir deg smerte fordi du lengter tilbake, eller fordi du kjenner på det fortrengte.

Stillheten viser deg at sorgen ikke er farlig, men nødvendig. Den viser deg at lengselen ikke er smerte, men en veiviser mot det du ønsker i livet ditt.

Med ett står vi der på bar bakke. Vet ikke helt hvem vi er, eller hvor vi skal i livet. Det eneste vi kan gjøre er å lytte innover, og slippe alt det gamle ut sånn at det nye får ta plass.

Med ett står vi der i stillheten og åpner for livet. Åpner for det som er rett for oss. Fordi vi endelig slipper det gamle fri, og tar oss selv på alvor. Fordi vi endelig våger å si til oss selv at vi er bra nok. Fordi vi endelig våger å si til oss selv at vi fortjener det aller beste i livet. Fordi vi endelig våger å si høyt at vi ønsker oss selv alt det gode vi ønsker for alle rundt oss.

Med ett står vi der i stillheten, og smiler til det nye livet.

Veien inn mot dypet av den du er!

Bli med til Spania, og gi deg selv tid og rom for å ha ditt livs viktigste samtaler sånn at du finner svarene du trenger for å gjøre de endringene du drømmer om å gjøre i livet ditt! Gjennom din indre dialog skreddersyr du ditt unike liv.

Husker du sist du hadde en samtale med deg selv? Da mener jeg ikke det tankene dine forteller deg, for det er enveiskjøring. Det er vurderinger, analyseringer, kritikk, grublinger, illusjoner, frykter eller kanskje tvilende dagdrømming.

Når jeg spør om du husker sist du hadde en samtale med deg selv, så mener jeg når du sist hadde en indre dialog der du spør deg selv hva du har lyst til. Der du spør deg selv hva din passion er, hvilke behov du har, hvilket tempo du ønsker å leve, hvilken rekkefølge du ønsker å gjøre ting. Når ba du egoet ta ett steg til side sånn at dine autentiske ønsker får vise deg hvem du er? Du kan bli overrasket, for ofte oppdager vi en annen versjon der inne som viser oss akkurat det vi trenger å leve ut for å føle oss fri og levende.

Søk styrken i deg selv.

Start din snuoperasjon sånn at du kan leve ut din unikhet, og skreddersy hverdagene dine!

Jeg ønsker deg velkommen til et herlig, forfriskende og luksuriøst retreat hvor du får oppleve fantastiske dager fylt med varme og energi midt i Orxeta – Spania!

  • Dette retreatet hjelper deg med å rense ut det gamle sånn at du kan lykkes på din unike måte både privat og i business.
  • Detox på mentalt og fysisk plan, frokost ved bassenget og stille morgenstund i vakre omgivelser er bare noe av det du får med deg gjennom disse magiske dagene.
  • Her starter du på ditt livs snuoperasjon, og finner din unike fasit til livet gjennom meditasjon, stillhet, essensielle oljer og bevisstgjørende teknikker.
  • Overflod og livskraft er to viktige faktorer som hjelper oss med å ta valg som gir oss et skreddersydd og balansert liv. En hverdag som gir næring til sjelens unike livsdesign. Under alle lagene av gamle vaner og oppfatninger av oss selv og livet finner vi overfloden og livsgleden vi alle bærer på.
  • Er du klar for en snuoperasjon sånn at livet fylles med følelsen av glede og frihet?

Du er hjertelig velkommen!

 

Program:

Lørdag 25. juni:

Ankomst, bad og hvile.

16.00 Vi bruker tiden frem til middag til å finne oss til rette, bli kjent med hverandre og falle litt til ro.

18.00 Middag

20.00 – 21.00 Kveldsmeditasjon

Søndag 26. juni – fredag 1. juli:

08.00 – 09.00 Morgenmeditasjon

09.00 – 10.15 Frokost og hvile

10.15 – 12.30 Meditasjoner, tre dager av retreaten er i stillhet, pilegrimsvandring på en etappe av Camino De Compostela og selvutviklingsteknikker.

12.30 – 13.30 Lunsjpause

13.30 – 18.15 Egentid med tid til bading/hvile/utflukt

18.15 – 19.00 Kort meditasjon med bevisstgjøring for kveldens måltid.

19.00 – 20.00 Middag.

20.15 – 21.15 Deling og kveldsmeditasjon

Lørdag 2. junl:

07.00 – 08.00 Kort morgenmeditasjon.

08.00 – 09.00 Frokost, pakking og avreise.

10.00 Det er på tide å avslutte retreatet, og ta visdommen med ut i hverdagen.

Med forbehold om endringer i programmet.

 

Det blir også muligheter for å være med på en vakker pilegrimsvandring – 

Camino De Compostela:

Vi vandrer andre etappe på pilegrimsleden som går fra Villajoyosa, og går fra Orxeta til byen Relleu. Der spiser vi lunsj, og blir kjørt tilbake til Villa Dorothea. Vi går i stillhet. (Behagelig tempo).

 

Praktisk info:

Flybillett: 

Alle deltakere bestiller sin egen flybillett – ikke inkludert i prisen. Direktefly til Alicante er det beste alternativet.

Forsikring:

Det anbefales at deltakere har reiseforsikring som dekker eventuelle uforutsette ting gjennom reisen.

Vilkår:

Påmelding er bindende, og alle utgifter/kostnader er ikke refunderbare. Begrenset antall plasser, og pris er for delt dobbelrom. Enkeltrom er begrenset, og har et tillegg i prisen.

Facebookgruppe:

Det opprettes Facebookgruppe for påmeldte, og her er det muligheter å bli kjent og eventuelt avtale å reise sammen.

Ved spørsmål:

Kontakt Sissel Rønnestad på mail sissel@livsfokus.no

Pris :
Kr. 13.900,-

Dato for retreat:
25. juni – 2. juli 2022. Noen ledige plasser!

For påmelding:
Kontakt Sissel på sissel@livsfokus.no eller Messenger.

X